INSONLAR HAYOTIDA HUQUQNING O'RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan insonlar hayotida huquqni o'rni qanchalik zarurligini tushuntirish, ushbu masalani dorzarbligini anglash orqali, huquqni insonlar himoyasi ya'ni foydasi uchun ishlashi zarurligini bilish shartligi haqida fikrlar, faktlar keltirib so'z yuritilgan. Maqsadim demokratik davlatda huquqning ahamiyatini tushuntirish.