BADIIY- ESTETIK MADANIYAT FENOMENIGA FALSAFIY, PSIXOLOGIK VA PEDOGOGIK QARASHLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda estetik madaniyat haqida tushuncha hamda estetik madaniyatni shakllantirish yo‘llari va o`quvchilarda estetik madaniyatni shakllantirish jarayonida pedagogik va psixologi xususiyatlarni aniqlash jarayonlari haqida keng ma’lumotlar berilib o‘tilgan. Shuningdek, o`quvchilarning estetik madaniyatini rivojlantirishga doir taklif va tavsiyalar berilgan.