(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada matematika fanida to’plam haqida tushuncha, sonli to’plamlar, to’plamlar ustida amallar bajarish, ularning berilish usullari va turlari hamda ular ostida bajariladigan amallarning mazmun mohiyati haqida tushuncha beramiz.