(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Xorazmshohlar davlati uning rivojlanish davri va istiqbolli yo’llari va hayot tarzi haqida batafsil to’xtalamiz. Xorazmshohlar davlati - qadimgi davrdan 13-asr oʻrtalariga qadar Xorazm hududida hukmronlik qilgan sulolalar (siyovushiylar, afrigʻiylar, maʼmuniylar, oltintoshlar, anushteginiylar).