(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
sun’iy intellektning ta’lim jarayonidagi mustaqil ta’limni rivojlantirishda qanday imkoniyatlardan foydalanish haqida ma’lumot berish, Sun’iy intellekt o‘quvchilar haqida ma’lumotlarni to‘plab olish, ta’lim materiallarini individual ravishda tayyorlash, shaxsiy o‘quv rejalari tayyorlash, o‘quvchining tajribasini o‘rganish va boshqalar kabi amallarda foydalanish imkonini beradi. Bu anotatsiya, sun’iy intellektning ta’lim jarayonidagi muhim vazifalarni o‘z ichiga oladi va uni qisqa, esa yetarli tarzda ifodalaydi.