(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada web saytlarda sun’iy intellektdan foydalanishning ahamiyati hamda ulardan foydalanish yoritilgan . Maqola, saytni "nutq yoki matn" ko’rinishidagi matnlarga aylanishi, foydalanuvchilarning talablariga mos keluvchi yechimlarni taklif etadi. Shuningdek, qanday platformalarda va vositalarda SI algoritmlarini qo’llash, ularni dasturlash va ularda integratsiya qilish haqida ko’rsatmalar beradi. Maqola, veb-dasturchilar, dizaynerlar va ma’murlar uchun foydali bo’ladi, chunki ular veb saytlarni o’zlashtirish, rivojlantirish va veb-sayt tajribasini yaxshilash uchun sun’iy intellektni samarali qo’llashni o’rganishlari kerakligini taqdim etadi.