(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ушбу мақолада арпанинг рақобатли нав синаш кўчатзорида ўрганилган 11 та нав ва тизмаларини ҳосилдорлик кўрсаткичларини дон сифат кўрсаткичларига тасири хақида иаълумотлар келтирилган.