(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yangicha ta’lim tizimiga bog‘liq bo‘lgan vertiual labaratoriyalar va interaktiv darsliklardan samarali foydalanishlikning samaradorligi, talabalarda amaliy ko‘nikmalarni to‘la qonli shakkillanishida virtual dasturlarning o‘rni