(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
“Ta`lim tog`risida”gi qonun va “Kadrlar tayyorlash” milliy dastur talablaridan kelib chiqqan holda, malakali kadrlar tayyorlashda o`quv rejalari dasturlar mazmuniga moslanib, talabalarni o`quv dasturlari va qo`llanmalar bilan ta`minlash hozirgi kunning eng dolzarb vazifalaridan biridir.