(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada 7-11-sinf o’quvchilarini qiziqtiradigan kasb turlarini aniqlashning keng qamrovli metodologiyasi keltirilgan. Adabiyotlarni tahlil qilishni amaliy usullar bilan birlashtirib, o’qituvchilar va maslahatchilarga talabalarga o’zlarining martaba imkoniyatlarini samarali o’rganishga yordam beradigan tizimli yondashuvni taklif etadi.