(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada 7-11-sinf o’quvchilari o’rtasida kasbiy moyillikni aniqlash uchun qo’llaniladigan turli metodikalar ko’rib chiqilgan. Adabiyotlarni o’rganish, usullarni muhokama qilish, natijalarni taqdim etish va munozaraga jalb qilish orqali talabalarning kasbiy qiziqishlarini aniqlash va tarbiyalash uchun samarali yondashuvlar to’g’risida tushuncha berishga qaratilgan.