(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqola maktab psixologlarining 7-11 sinf o’quvchilarini mazmunli martaba yo’llariga yo’naltirishdagi hal qiluvchi rolini o’rganadi. Adabiyotlar, usullar va natijalarni o’rganib chiqib, ushbu maqola erta martaba o’rganish muhimligini va ushbu jarayonni engillashtirish uchun maktab psixologlari tomonidan qo’llaniladigan ko’p qirrali strategiyalarni ta’kidlaydi. Har tomonlama rahbarlik va qo’llab-quvvatlash orqali maktab psixologlari o’quvchilarga o’z kelajagi to’g’risida ongli qarorlar qabul qilish, akademik muvaffaqiyat va shaxsiy qoniqishni ta’minlash imkoniyatini beradi.