(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada uslubiy va amaliy jihatdan o’zgartirish masalasi ko’tariladi zamonaviy kompyuter talablarini qondirish uchun o’quv jarayonining ishlanmalari trening. Ilmiy dunyoda birinchi marta rivojlanishiga yordam beradigan vositalar orqali fikrlash aloqa vositalarining alohida turi va atamasi sifatida tasniflanadi ularga nisbatan majoziy aloqa vositalari (qisqartirilgan FMC) qo’llaniladi.