(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy tilshunoslikning yangi sohalardan biri bo’lgan genderlingvistikaning ahamiyatli jihatlaridan biri internet tarmog’ida gender xususiyatlar va tarmoqda ahloqiy me’yorlar va qoidalarga amal qilish, erkak va ayolning internet muloqoti bo’yicha tahlil, ular o’rtasidagi liksik jihatlar haqida fikr yuritiladi.