(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda Gender tenglik tushunchasi, bugungi kunda Respublikamizda Gender tenglik tushunchasi haqidagi fikrlarning qay darajada qabul qilinishi, insonlar tarafidan gender tushunchasiga bo`lgan qarashlar haqida ma`lumotlar keltirib o`tilgan.