(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Har bir ota-ona farzandining kelgusida kim bо‘lib yetishishi haqida о‘ylaydi. Ba’zilar: “Ha, uning otasi olim, bolasi ham olim bо‘ladi” yoki “Mana, qarab turasiz, onasi chevar, bu qizaloq onasiga tortadi”, deyishadi. Xо‘sh bu gaplar qanchalik tо‘g‘ri?