(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada Ismoil Ollaberganning “Qanot chiqargan hofiz” hikoyasi asosiy qahramonlarining xarakter xususiyatlari tahlili, hikoyadan anglashiladigan mazmun hamda asar xulosasi yoritib berilgan.