(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada tijorat banklarining funksiyalari va operatsiyalari, ushbu banklarning rivojlanishi uchun amalga oshirilayotgan islohotlar xususidagi fikrlar berilgan.