(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Мақолада тежовчи технологиялар қўллаш энг муҳим ва долзарб вазифалар, Президент ва ҳукумат қарорлари, Томчилатиб суғориш усулини қўллашдаги асосий муаммолар, Томчилатиб суғоришнинг ўзигахослиги, Томчилатиб суғоришнинг афзалликлари ҳақида маьлумотлар келтрилган.