(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada rusiyzabon shoir Aleksandr Faynberg ijodining o’ziga xosligi, shoir ijodining xalq va jamiyat hilan hamohangligi, adabiyot atalmish keng bo’stonda ungan chechaklardan biri shubhasiz, Faynberg ekanligi, uning betakror tashbehlari haqida ma’lumotlar uchraydi.