(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqola turli xil sistematik tillarda substansiya toifasini ifodalashning turli usullarini o’rganadi. Lingvistik tuzilmalar va grammatik nuanslarni tahlil qilib, u turli tillar substansiya tushunchasini qanday qamrab olishini o’rganadi, o’xshashlik va farqlarga oydinlik kiritadi. Qiyosiy yondashuv orqali ushbu tadqiqot lingvistik xilma-xillik va inson tafakkurining universalligi haqidagi tushunchamizni oshirishga qaratilgan.