(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada nikohdan ajratish tushunchasi, uni FHDYo organi yoki sud orqali amalga oshirish, sud tomonidan e’tiborga olinishi lozim bo’lgan tomonlar, da’vo arizasiga qo’yiladigan talablar va davlat boji to’g’risida so’z borgan.