(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada ota-onaning voyaga yetmagan farzandiga aliment ko’rinishidagi ta’minot berish majburiyati haqida so’z borada. Ota-ona o’rtasida aliment bo’yicha kelishuv tuzish, alimentni sud tartibida belgilash, sud hujjatlarini ijro qilish, aliment to’lovchi shaxsni chetga chiqish masalalari yoritilgan.