(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada fuqarolik-huquqiy shartnomalar tizimida o‘ziga xos o‘ringa ega bo‘lgan hadya shartnomasi haqida so‘z borgan. Uning kelib chiqish tarixi, qo‘llaniladigan umumiy qoidalar, tuzish va rasmiylashtirish tartibi, hadyani bekor qilish asoslari, shuningdek hadyaning xayr-exson shakli borasida ham ma’lumotlar keltirilgan.