(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ушбу мақолада турли эколо-географик гуруҳларга мансуб кузги буғдой нав ва намуналари иштирокида чатиштириб олинган констант линияларнинг ташқи муҳит омилларига бардошлилик ҳамда ҳосилдорлик кўрсаткичлари тўғрисида маълумотлар келтирилган.