(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Mirzo Ulug’bekning hayoti va hukumdorligi hamda matimatika, geografiya va astranomiya faniga katta xissa qoshganligi to’g’risida ma’lumotlar berilgan