(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarini barkamol qilib tarbiyalash psixologik mexanizmlari tadqiq etilgan. Yoshlar tomonidan jinoyat sodir etishning sabablari, turli omillar, salbiy xislatlarni kamaytirish maqsadida oila, mahalla va ta’lim muassasalari hamkorligi masalalari yoritilgan.