(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda yoshlarning vatanni sevish uni ardoqlassh ularning ta’limtarbiyasida muhum elementlar, ilmiy saviyali kuchli kadrlar qilib tarbiyalash vatanga xizmat qiladigan inson qilb tarbiyalashda jadid namayondlarining fikr mulohazalari aks etgan.