(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Raqamlashtirishning innovatsion boshqaruv mexanizmlari ustidan tatbiqi korxonalarda ko’plab tizimlarni yaratish imkonini beradi. Raqamlashtirish, muhim ma’lumotlarni avtomatik ravishda yig’ish, tahlil qilish va shakllantirishda katta yordam beradi. Shu bilan birga, boshqa ishlar sonini optimallashtirish, barcha bosqichlarni avtomatik ravishda boshqarish va xisob-kitob, muhasebe va boshqa ma’lumotlarni shakllantirishni ham osonlashtiradi.