(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda XIV-XV-asrlarda yirik imperiya tuzgan o`zbek davlatchilik taixida yangi davrni boshlab bergan Temuriylar sulolasining kelib chiqish tarixi batafsil yoritilgan.