(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur tezisda mazmunida yoshlarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashda tarix fanining o’rni ko’rib chiqiladi. Hozirgi davirda yoshlarga ta’lim tarbiya berishda, tarixiga xolisona baho berish orqali yoshlarni tarix faniga qiziqtirish va yuzaga kelgan muammolarni, yoshlarga to’g’ri tushuntirish va xolisona baholash masalalari belgilab berilgan.