(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda Sulton Jaloliddin Manguberdi va Kichik Osiyo Saljuqiylari Ko’nyo Sultoni Alouddin Qayaqubod o’rtasida salbiy munosabatlarning aks etishi, oxir oqibatda umumiy dushman mo’g’illarga qarshi kurashish uchun diplomatik aloqalarning hech qanday naf bermaganligi sabab omillari keltirilgan.