(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada taxsil oluvchi talabalarning reproduktiv salomatlik haqidagi bilimlarini aniqlash, taxlil etish va yaxshilash choralarini ishlab chiqishdan iborat.