(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada istiqlol davri she’riyatida Oʻzbekiston xalq shoiri Mahmud Toir ijodi xususida soʻz yuritilib, ijodkorning oʻziga xos uslubiy yoʻnalishi, zamonaviy sheʼriyatda tutgan oʻrni haqida ma’lumot beriladi.