(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Qoraqalpoq adabiyotida xalqona ijodi va xalqning xaqligini kuylagan ijodkor shoir, chinakam xalq qaxramonini o’z sherlarida yartgan xaqiqatiga sodiq va Navoiy bobomizni o’ziga ustoz bilgan ardoqli shoir Berdaq hayoti-ijodiga nazar solib xalqchil shoir she’rlarining mazmunini o‘rganish haqida fikr mulohaza yuritamiz.