(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada davlat hokimiyatining bo‘linishi tizimiga falsafiy jihatdan Yevropa davlatlaridan Germaniya va Fransiya davlatlari modellari, ularning o‘zaro munosabatlari va bir-biriga ta’sir doirasi haqida fikrlar yuritilgan.