(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqoada ilovali elementlarning asosiy vazifalari haqida gap boradi. Bunda ilovali elementlarning o’rganishni ham nazariy ham amaliy ahamiyatiga e’tibor qaratiladi. Bundan tashqari mashhur olimlarning ilova konstruktsiyasining asosiy vazifalari haqidagi qarashlariga ham maqolamizda o’rinajratganmiz.