(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Hozirgi vaqtga kelib yurak –qon tomir kasalliklari judayam yosharib borayotganligi butun dunyo hamjamiyatini tashvishga solmoqda. JSSTninig so’nggi ma’lumotiga ko’ra yoshlar orasida bu kasallikn bilan o’lim sonining qayd etilishi juda ayanchlidir.