(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Bugungi kunda olib borilayotgan ilmiy izlanishlarimiz natijasida ma’lum bo’ldiki shoshilinch holatlar va tez tibbiy yordamning muhim amaliy masalalari, zamonaviy diagnostika va davolash usuliari, innovatsion texnologiyalarning qo‘lianilishi , shoshilinch holatlar bo’yicha koproq konferensiyalar, ilmiy izlanishlar olib borishga to’g”ri keladi.