(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada eshitish qobiliyati zaif bolalarning Yaponiya jamiyatiga integratsiyalashuvi, ularni tarixi, bugungi kundagi holati, Yaponiya kar bolalari maktablari oʻqitish usullari, Yaponiya tajribasi tahlili o’rganildi.