(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Tezisda mebellarni yaratishda ishlatiladigan daraxt navlaridan tayyorlangan yog‘ochlarning asosiy xususiyatlari, aynan qaysi daraxt navlaridan foydalanish va ularning tekstura ko‘rinishi haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan.