(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada mustaqil ta’lim, uning maqsadi, vazifalari, turlari va shakllari ifodalangan. Ta’lim berishning kredit-modul tizimida mustaqil ta’lim ta’lim sifatini oshirish kafolati ekanligi bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.