(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada ichki kasalliklar ta’rifi, turlari, ichki kasalliklar bo’yicha konsultatsiya va uning ahamiyati hamda ichki kasalliklarni aniqlashda qo’llaniladigan usullar xususidagi fikrlar berilgan.