(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada yoshlarning ijtimoiylashuviga internet va ijtimoiy tarmoqlarning ta’siri masalalari ochib berilgan. Shuningdek, internetning ijobiy va salbiy tomonlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Ayniqsa, hozirgi tahlikali zamonda internet tarmog‘i orqali tarqatilayotgan yoshlar ongiga salbiy ta’sir etuvchi ma’lumotlar, turli buzg‘unchi g‘oyalar, ijtimoiy normalarga zid bo’lgan materiallar, o’smirlar xulq-atvorida og’ishishga sabab bo’luvchi omillar borasida ilmiy-nazariy ma’lumotlar berilgan.