(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada og’ir yotgan bemorlarda, og‘iz bo‘shlig‘i, burun va ko‘zni parvarish qilish, ko‘zni parvarish qilish, tirnoqlarni olish, bemorlar sochini parvarish qilish usullari haqida to’xtalngan.