(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqolada islom dinining Markaziy Osiyo bo’ylab tarqalishi hamda islom dini haqida umumiy tushunchalar hamda ma’lumotlar bayon etilgan.