(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Islom dinida bozor iqtisodiyoti va savdo ishlariga oid masalalar. Savdogarning manaviy qiyofasi. Islomda tijorat, savdogar va xaridor odobi.