(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqola arab tilida yozuv ko’nikmasini shakllantirishda yondashuv va metodlar tasnifiga bag’ishlangan. Shuningdek, arab tilida yozuv ko’nikmasini shakllantirish va rivojlantirishda integrativ yondashuv alohida ahamiyatga ega ekanligiga urg’u qaratilib, unda olimlarning integratsiya va integrativ yondashuv tushunchalariga bergan ta’rifllari keltirilgan.