(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada chet tilida retseptiv ko’nikmalarni o’qitish va baholashning qiyinchilklari va muaommolari haqida fikr yuritiladi. Eng maqbullari ta’kidlanadi; samarali til ko’nikmalarini muvaffaqiyatli rivojlantirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.