(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada Farg’ona iqtisodiy rayonida keyingi yillarda kimyo sanoat korxonalarining hududiy tashkil etilishi va ularning tarmoq tarkibi tahlil qilingan. Shuningdek, kimyo sanoat korxonalarining hududiy ulushi aniqlangan hamda xulosalar qilingan.